Skip Navigation LinksHome > News

Nieuws

Wilo Nederland B.V. zet MaxCredible in
Wilo is mee dan hoderd jaar toonaangevend op het gebied van pompen. Het van oorsprong Duitse bedrijf volgt d.m. van de MaxCredible Customer Credit Management Software de openstaande posten professioneel op.
Lees meer

Kone breidt aantal gebruikers uit.
Het succesvolle partnership Kone / MaxCredible kent zijn vervolg na een succesvolle start bij Kone Deursystemen in Veenendaal. Vanaf december 2010 is het aantal gebruikers van de MaxCredible Customer Credit Management software verder toegenomen door de uitbreiding met bijna 200 gebruikers bij Kone BV in Den Haag.
Lees meer

Collective Brands breidt aantal gebruikers uit.
Collective Brands maakt een nog grotere efficiencyslag door meer medewerkers van de organisatie te betrekken bij het credit management beleid.
Collective Brands Performance + Lifestyle Group (CB PLG) te Heerhugowaard is leverancier van diverse merken kwaliteitsschoenen waaronder, Saucony, (Pro) Keds, Robeez en Sperry Top Sider. CB PLG levert ondermeer aan distributeurs, Inkoopverenigingen en retailers worldwide.
Lees meer

ICT-budgetten dalen in 2011
Bedrijven en instellingen met meer dan 500 werknemers hebben de ICT-budget verwachtingen voor 2011 aanzienlijk naar beneden bijgesteld.
Lees meer

Wetsvoorstel incasso kosten krijgt enige aanpassingen.
De minister van Veiligheid en Justitie heeft onlangs gereageerd op vragen van de Tweede Kamer betreffende het wetsvoorstel incasso kosten. Hieruit blijkt dat de minister niet van zins is het voorstel ingrijpend te wijzigen.
Lees meer